Νέα

Κονκλάβιο! Απάτη ή όχι;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Μηνύματα
939
Like
187
Πόντοι
6

Συνημμένα

  • Screenshot_2023-12-13-22-18-45-968_org.telegram.messenger.web-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-13-22-18-45-968_org.telegram.messenger.web-edit.jpg
    232,1 KB · Εμφανίσεις: 91
  • Screenshot_2023-12-13-22-18-06-330_org.telegram.messenger.web-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-13-22-18-06-330_org.telegram.messenger.web-edit.jpg
    509,1 KB · Εμφανίσεις: 95
  • Screenshot_2023-12-13-22-18-29-959_org.telegram.messenger.web-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-13-22-18-29-959_org.telegram.messenger.web-edit.jpg
    556,8 KB · Εμφανίσεις: 84
  • Screenshot_2023-12-13-22-17-43-350_org.telegram.messenger.web-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-13-22-17-43-350_org.telegram.messenger.web-edit.jpg
    376,7 KB · Εμφανίσεις: 93

celebre

Μέγας
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Μηνύματα
17.130
Like
18.554
Πόντοι
3.656
Kαραμπινατη ευκαιρια.Θα μπει κι ο Πριγκηπας απο το Ζαϊρ που ειχε κατι μιρκοκολληματα να ρευστοποιησει την αμυθητη περιουσια του και θα σιαξει το πραγμα:rockon::rockon::confused::confused::confused::coffee::coffee:
 

cost2001

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.936
Like
8.714
Πόντοι
2.306

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Μηνύματα
493
Κριτικές
3
Like
696
Πόντοι
361
κοιτα αν μπεις μην νομιζεις θα γινεις millionaire αλλα αν ψαχτεις ισως να κερδισεις μεροκαματο ισως και να χασεις ειναι τζογος. Αγορασε κρυπτονομισματα τωρα που ειναι φτηνα γιατι
ερχεται bull market.
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
4.494
Κριτικές
8
Like
11.420
Πόντοι
3.786
τον ζηλεύουμε γιατί θέλουμε να πλουτίσουμε όλοι οι υπόλοιποι
 
Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Μηνύματα
138
Like
338
Πόντοι
21
Ο Δαμιανός Προσαλέντης, γνωστός για την απάτη του στο Κονκλάβιο (Conclavio) πλέον, αποτελεί ένα τελείως ατάλαντο, χαζό άτομο. Είναι τεμπέλης και δεν ξέρει τι πάει να πει ηθική. Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο για έναν άνθρωπο τόσο χαμηλής νοημοσύνης σαν τον Δαμιανό Προσαλέντη… Γνωρίζοντας τον πατέρα του Χρόνη Προσαλέντη καλά καθώς και όλη του την οικογένεια, έχω μάθει από πρώτο χέρι πως από το λύκειο κιόλας αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες να περάσει τα μαθήματα, ήδη έχοντας προβλήματα με τα σχολεία από όταν ήταν γυμνάσιο. Όλη η Κέρκυρα ήταν προ εκπλήξεως όταν αποφοίτησε και ακόμη πιστεύουμε πως είχε λαδώσει ο πατέρας του τον διευθυντή.

Γνωρίζοντας όμως τον ίδιο, καθώς είναι ένας τεράστιος εγωιστής, σίγουρα θα των τρώει να αντικρούσει ό,τι λέω με ψεύτικα στοιχεία. Βέβαια όλοι με μυαλό καταλαβαίνουν πως αυτά που γράφω βγάζουν νόημα συνάμα με το προφανές μίσος του Δαμιανού Προσαλέντη για το σχολείο. Αφού ο ίδιος είχε προβλήματα με αυτό από το γυμνάσιο, πλέον υποστηρίζει πως ακόμη και το γυμνάσιο είναι άχρηστο…

Ποιος είμαι λοιπόν; Είναι ανούσιο να ξέρετε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά θα φανεί ότι είμαι συνεργάτης του Δαμιανού Προσαλέντη (ekatommyriouxos) από παλιά. Τον ήξερα από πριν ο ίδιος αρχίσει να λέει πως σπουδάζει. Τότε η οικογένεια Προσαλέντη είχε αποκτήσει ιδιαίτερα πολλά χρήματα και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Η μακροχρόνια παράδοση στην απάτη της οικογένειας Προσαλέντη​

Πώς απέκτησαν τόσα χρήματα; Μα φυσικά ο πατέρας του, ο Πολυχρόνης (Χρόνης) Προσαλέντης, ήταν πίσω από την απάτης Σώρρα στο νησί της Κέρκυρας. Τι σημαίνει αυτό; Ο Χρόνης Προσαλέντης έκοβε χρεώσεις για τεράστια ποσά σε αφελείς ανθρώπους που είχαν το πιστεύω ότι ο Σώρρας είναι ο σωτήρας του έθνους. Τους εκτύπωνε με λίγα λόγια «συγχωροχάρτια» για χρέη.

Φυσικά ήταν ξεκάθαρα απατηλά κωλόχαρτα τα οποία έγραφαν πως όποιος τα κατέχει μπορεί να ξεχρεώσει κάθε οφειλή που έχει. Με την απόκτηση του δήθεν το χαρτί ο κάθε κάτοχος γινόταν υποτίθεται μέτοχος σε έναν ανύπαρκτο πλούτο που είχε ο Σώρρας αποκτήσει και καλά για παροχή της τεχνολογία του αρχαίου Ελληνικού θεού Απόλλωνα σε εξωγήινους αφού του ζήτησε συνεργασία ο Ομπάμα.

Ξέρω με σίγουρα πως ό,τι περιουσία έχει ο Πολυχρόνης Προσαλέντης, η γυναίκα του, ο νόμιμος γιος τους Γεράσιμος Προσαλέντης τους καθώς και ο Damian Prosalendis οφείλεται σε εξαπάτηση γερόντων στην Κέρκυρα. Έτσι έφτασε μια ολόκληρη νήσος να μισεί αυτήν την οικογένεια και για αυτό ζουν τόσα χρόνια ζούνε στο περιθώριο. Καθώς δίκες εκκρεμούν κατά τους, ο Δαμιανός πλέων διαμένει στο διαμέρισμα γνωστού διωκόμενου μαστροπού γνωστού ιντερνετικά ως «kingvakalis» στο Dubai.

Εγώ με τον Δαμιανό Γνωριστήκαμε σε εκείνη την εποχή που ο πατέρας του έβγαζε εκατομμύρια μέσω της απάτης Σώρρα. Ήταν λίγο πριν ο Δαμιανός αρχίσει να παριστάνει πως ήταν φοιτητής. Αυτό που έκανε ήταν να πληρώνει εμένα να του κάνω τις εργασίες στο πανεπιστήμιο. Τελικά παρ’ όλη την βοήθεια ουδέποτε αποφοίτησε. Εγώ τελείωσα στα 4.5 χρόνια και τον άφησα. Εν τέλη δεν δημοσίευσε ποτέ τελική εργασία (που είναι υποχρεωτική για να αποφοιτήσει κάποιος, άρα αποδεικνύεται πως δεν αποφοίτησε).

Και έτσι εγώ και ο Δαμιανός χαθήκαμε για κάποιο χρονικό διάστημα. Μου εμφανίστηκε ξανά βέβαια το 2016 υποστηρίζοντας πως ήθελε να κάνουμε μαζί «δουλειές» σε «επιχείρηση» του. Ξέροντας καλά την απίστευτη ηλιθιότητα που διακατέχει αυτό το άτομο ήμουν διστακτικός όπως και κάθε φορά που του έρχονταν ιδέες. Αλλά τουλάχιστον του μίλησα.

Αυτό που ήθελε ήταν εξυπηρέτηση για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που είχε αποκτήσει ο πατέρας του. Ήδη από το 2016 τα πράγματα φαίνονται εξαιρετικά άσχημα για τον Σώρρα. Ένας ροδίτης γιατρός/δημοσιογράφος τότε ερεύνησε την απάτη Σώρρα και έδωσε δημοσιότητα στο σχήμα τους. Όλοι κοντά στον Σώρρα όπως και ο Χρόνης Προσαλέντης κατάλαβαν πως η κατάρρευση της απάτης τους ερχόταν.

Και τι σχέδια έκαναν οι απατεώνες της οικογένειας Προσαλέντη; Μου ζήτησαν να φτιάξουμε ψευδή εταιρία αποκλειστικά για να ξεπλένει ο Damian το μαύρο χρήμα του Πατέρα του. Φυσικά όλα αυτά ήταν παράνομα αλλά έκατσα να το υποστώ υποσχόμενος «πολύ χρήμα».

Ως ηλίθιος, ο Δαμιανός μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει τίποτα από επιχειρηματικότητα. Και εκεί χρειαζόταν εμένα. Ο Δαμιανός βέβαια φρόντισε κοτσάρει παντού την μούρη του στην «επιχείρηση». Ξοδεύοντας λεφτά που ο πατέρας του είχε ξεπλύνει ήδη, πήγε Αμερική όπου και έβγαλε εικόνες με ελικόπτερα και εμφανίσιμα αμάξια που νοίκιασε.

Αυτός είναι φυσικά ο λόγος που ακόμη και σήμερα ανεβάζει ξανά και ξανά ίδιες εικόνες. Επίσης τότε ήταν τόσο νέος που ακόμη δεν είχε φουσκώσει απ’ τα στεροειδή. Στις ΗΠΑ επίσης έδωσε πολλά λεφτά για βιντεοσκοπημένες εμφανίσεις με τους Grant Cardone και Tai Lopez όπου πήγε να ξεστομίσει φούμαρα on camera.

Κανόνισε και να αγοράσει άφθονα ψεύτικα άρθρα που με έβαλε να γράψω να λένε καλά λόγια για αυτόν σε Ελληνικά καθώς και ξένα μέσα. Η απάτη του τότε ήταν και καλά ότι μπορείς να γίνεις πλούσιος με το dropshipping, ή αλλιώς τριγωνικό εμπόριο. Η ονομασία της μπίζνας ήταν «Dare and Conquer Media» με την οποία ακόμα χρεώνει τραπεζικές κάρτες. Φυσικά αυτή είναι μια ανύπαρκτη και ψεύτικη εταιρία χωρίς πραγματική έδρα ή ΑΦΜ. Οι χρεώσεις γίνονταν όλες από ψεύτικα στοιχεία μέσω Stripe.

Αυτό έτσι και αλλιώς δεν έχει σημασία, αφού ποτέ δεν υπήρξαν πάνω από πέντε πελάτες σε αυτό το εγχείρημα. Έβγαζε βίντεο τα οποία δεν προσέλκυσαν κανέναν στην απάτη. Αυτά βρίσκονται ακόμα στην ιστοσελίδα Gumroad για όποιον ενδιαφέρεται. Αξίζει να πούμε πως λόγο των μηδενικών πωλήσεων σε αληθινούς πελάτες, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έτσι αποδείχθηκε αναποτελεσματικό. Εγώ τότε δεν είχα συνεισφέρει και η ποιότητα του περιεχομένου στα βίντεο ήταν άθλια.

Ο Δαμιανός πάντως από τότε το έπαιζε εκατομμυριούχος ενώ στην πραγματικότητα τον τάιζε ο πατέρας του και ήταν τόσο ανίκανος που δεν ήξερε καλά καλά το όνομα του στα Αγγλικά να γράψει. Εγώ είχα αρχίσει να εμπλέκομαι παραπάνω όταν αποφάσισε να κάνει κάτι άλλο. Για αρκετό καιρό εμφανιζόμουν ως ένας απλός υπάλληλος σε μια άλλη ανύπαρκτη εταιρία του η οποία παρείχε μικρές υπηρεσίες στο Fiverr.

Από όταν άρχισε να τρέχει αυτό, ο Δαμιανός δεν βοηθούσε σε τίποτα απ’ όλες τις πτυχές της επιχείρησης. Πολυμέσα, άρθρα, emails, λογιστικά, και πολλά μα πολλά άλλα, τα έκανα όλα μα όλα τελείως μόνος. Ήταν απλός συμφωνημένο πως θα κρατούσα τα πραγματικά έσοδα όταν αυτός θα έβαζε πλαστές παραγγελίες για ξέπλυμα. Φάνηκε πάντως πόσο τσιφούτης ήταν. Ξέπλενε μήνα με τον μήνα μαύρα λεφτά αξίας 10.000€ και άνω και τσιγκουνευόταν να δώσει εμένα όσα λεφτά έβγαζα με τον ιδρώτα μου.

Έτρωγε τα μεροκάματα μου για προωθητικές ενέργειες ενώ αυτός ξέπλενε πάρα πολλά λεφτά μόνο χάρη σε εμένα. Σίγουρα πάνω από το 90% των παραγγελιών στο Fiverr πάντως ήταν αποτέλεσμα ξεπλύματος μαύρου χρήματος άρα σίγουρα δεν ήταν επιτυχημένο. Οκ, εγώ είχα χαρτζιλίκι της τάξης κάπου στα 500€ με 800€ κάθε μήνα. Όμως δεν είχα αφήσει την κανονική μου εργασία αφού κάτι τόσο ασταθές καμία εξασφάλιση δεν μπορούσε να παρέχει σε άνθρωπο με παιδιά σαν εμένα.

Και μην ξεχάσουμε πως ο Δαμιανός δεν είχε ικανότητες να βοηθήσει στο ελάχιστο λόγο και του ότι δεν ήξερε Αγγλικά και γενικά έχει πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Η όλη επιχείρηση δεν μπορούσε να μεγαλώσει με μόνο έναν πραγματικό εργαζόμενο σε ημιαπασχόληση φυσικά. Εν τέλη τα σπάσαμε αφού ο Damian σταμάτησε να προωθεί την επιχείρηση ως καλός τσιγκούνης και σταμάτησαν να υπάρχουν πελάτες. Και με αυτόν τον τρόπο έκλεισε και αυτός ο κύκλος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

 

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
10
Like
5.407
Πόντοι
2.816
πήρα το πακέτο με τα 3 χιλιάρικα τι είμαι κάνας μαλάκας να πληρώνω κάθε μήνα? :confused:
Τύπε το ίδιο έκανα στο bumble

2 φορές

Την πρώτη με μπλοκαραν στις 32 ώρες..
Τη δεύτερη συγκρστηθηκα.. έφτασα 8 μέρες

Τους έλεγα θα αυτοκτονήσω και μου επέστρεφαν τα λεφτά.. λες να πιάνει και με τον Νταμιάν;
 

Mike16

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2023
Μηνύματα
11
Like
28
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας τι είναι έχει ασχοληθεί ;είναι απάτη η όχι ;

https://youtube.com/@Ekatommyriouxos?si=WKCEKUy8oL3GEqe-
Ο πατερας του "εκατομμυριουχου" ηταν φιλαρακι του Σωρρα και τσεπωσε και αυτος αρκετα.Επισης ο τυπας σιγουρα ειναι εκατομμυριουχος απλα με σκαμ αν εχει πανω απο 4k μελη οπως λεει και εχουν ολοι αυτοι εστω την πιο φθηνη συνδρομη ο τυπας καθαριζει 200.000 το μηνα απο κοροϊδα που ακολουθησαν ενα ακομη pyramid scheme.Ελπιζω να βοηθησα.
 

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Μηνύματα
368
Like
855
Πόντοι
81
κοιτα αν μπεις μην νομιζεις θα γινεις millionaire αλλα αν ψαχτεις ισως να κερδισεις μεροκαματο ισως και να χασεις ειναι τζογος. Αγορασε κρυπτονομισματα τωρα που ειναι φτηνα γιατι
ερχεται bull market.
Seconded.
Το halving είναι σε καμιά 130αριά μέρες.
Κάτσε και μάζευε ό,τι μπορείς γιατί κι η κουτσή μαρία θα κάνει 10x.
Έμφαση σε χαμηλά market caps που'χουν να δώσουν περισσότερα.
Χωρίς να μπαίνεις όμως σε περίεργα exchange τύπου BitFuck με έδρα το Ανατολικό Τιμόρ για να πάρεις το TonPuzzoClegame Coin, Ticker (GTP).
Gate.io, binance, kraken ή kucoin αντί για gate φτάνουν.

Ξέρει κανένας τι είναι έχει ασχοληθεί ;είναι απάτη η όχι ;

https://youtube.com/@Ekatommyriouxos?si=WKCEKUy8oL3GEqe-
Αν θες να καταλάβεις αν κάτι είναι απάτη ή όχι, βάλε τον εαυτό σου στα παπούτσια του μαλάκα influencer που ανοίγει τέτοια γκρουπς.
Αν εσύ βγάλεις κάμποσα μύρια κάνοντας crypto trading, θα καθόσουν να διδάσκεις τον κάθε κουλό πως να το κάνει κι αυτός?
 

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Μηνύματα
11.847
Κριτικές
1
Like
9.659
Πόντοι
2.456

George71

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.455
Like
11.004
Πόντοι
3.556
Ξέρει κανένας τι είναι έχει ασχοληθεί ;είναι απάτη η όχι ;

https://youtube.com/@Ekatommyriouxos?si=WKCEKUy8oL3GEqe-
Τυπε η διαφημιση ειναι ψιλοξεκαθαρη:

Σου λεει εφτιαξα βιντεο 32 ωρων με υλικο απο τα παρακατω κιτρινα:

Επιπλεον, για 1-2 ωρες το μηνα, θα κανουμε και βιντεοκλησεις για τυχον αποριες σας.

Το ερωτημα ειναι ενα: Τι μπορεις να μαθεις για οτιδηποτε απο τα παρακατω, που δε μπορεις να βρεις ονλαιν; Πχ να σου μαθει τι για το Fiverr? Πως να ανοιγεις λογαριασμο και να φτιαξεις το προφιλ σου; Γιατι υπαρχει ηδη μπολικο υλικο για το καθενα απο αυτα

1702500214340.png
 

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Μηνύματα
1.236
Like
1.107
Πόντοι
216

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Μηνύματα
11.847
Κριτικές
1
Like
9.659
Πόντοι
2.456
Κυκλοφορούν κάμποσες τέτοιες διαφημίσεις στο Facebook YouTube κτλ ,σε ανυποψίαστους πελάτες τούς περνούν τα φράγκα και άντε γειά
 

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Μηνύματα
4.137
Κριτικές
37
Like
20.326
Πόντοι
12.896

riding

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Μηνύματα
1.994
Κριτικές
1
Like
4.643
Πόντοι
456
Εγω ρε πουστη μου μια τεχνη ηθελα να μαθω και δεν μου ελεγε κανεις μαστορας που δουλευα,τιποτα για τη δουλεια και τωρα η νεα γενια,20χρονα σου μοιραζουν γνωση απλοχερα πως εγιναν δισσεκατομυριουχοι...Μπραβο στα νεα παιδια...ενταξει τετοια γνωση να δωσεις και 40,200,1000€ δεν ειναι και τιποτα :confused:
 

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Μηνύματα
409
Κριτικές
6
Like
2.230
Πόντοι
481
Screen Shot 2023-12-13 at 16.17.58.png


Μάλλον το μουνί σκεφτόταν κι αυτός την ώρα που έγραφε το κείμενο
κι έκανε τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ==> νουμοσύνη-μουνοσύνη :grin:
 
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom